Een onvoorziene weergave van Antifouling

Antifouling kan zijn ons aangroeiwerende verf welke voorkomt dat micro organismen zicht hechten aan het onderwaterschip betreffende uw boot. Hierdoor blijft het onderwaterschip glad en ondervindt het nauwelijks weerstand over o.a. pokken, schelpen en andere organismen.

Waarom? Zodat we u advertenties mogen laten merken die bij de interesses behoren, en zodat u dan ook informatie kunt segmenten op social media. Lees op deze plaats verdere aan cookies. Sluiten

Verlangen is je het liever aanbesteden dan kunt je rekenen op een uurtarief over circa €60,-. Veelal is dit in combinatie betreffende dit aanbrengen met ons nieuwe laag antifouling.

Goed vochtig schuren ofwel goed vochtig opruwen betreffende ons schuurpad om desgewenst losse verf te verwijderen en vervolgens goed laten drogen. Indien een antieke antifouling ook niet verenigbaar ofwel onbekend is, breng dan een sluitlaag International Primocon met.

Kan zijn ons nieuwe laag wel benodigd? Bekijk na afloop betreffende het vaarseizoen ofwel dit benodigd is om ons andere laag antifouling aan te brengen. Heb jouw gering aangroei, vervolgens mag de oude laag misschien nog een jaar mee. Bezoek het etiket met instructies, niet elk product kan zijn passend teneinde een winter droog te staan.

Let immers op, eroderende en polijstende antifouling kan hier niet zo juist anti. Schepen in botenhuizen hebben vaak niet zo hinder aangaande aangroei door dit ontbreken aangaande zonlicht.

Het is betreffende waarde om de instructies betreffende een fabrikant juist op te volgen. Meestal wordt aangeraden om een paar lagen met te brengen. Breng niet here te veel verf met, doch echt ook niet te weinig. Via ons te dunne laag mag een onderliggende laag primer worden aangetast.

Heeft u dan ook ons vraag over antifouling? Ofwel overweegt u dan ook het onderhouden met de boot uit te besteden? Bel ons!

Indien u antifouling wilt inkopen dien u daar rekening mee behouden dat er twee verschillende soorten antifouling zijn. 

Interstrip kan zijn ons verfafbijt, exclusief vervaardigd wegens een verwijdering met antifoulings over polyes..

In onderstaand filmpje vertelt de productspecialist alles hetgeen jouw moet begrijpen over antifouling. Drie vragen ogen centraal: wat kan zijn antifouling? Wanneer antifouling gebruiken? En hoe antifouling aanbrengen? 

Behandeling niet automatisch elk jaar gelijk middel, doch kijk ofwel daar alternatieven vanwege je op een markt bestaan.

Micron LZ kan zijn een traag zelfslijpende en koperhoudende antifouling. Kleurvast (kleuren transformeren heel wat niet zo dan andere traditionele antifouling)....

Ook het type schip kan zijn belangrijk op het gebied een te gebruiken soort. Ons snelvarende speedboot gaat binnen ons heerlijke periode hard varen ons zelfslijpende laag (te) vlug verliezen. Deze variant kan zijn wegens dit type boot ook ook niet zo geschikt. Voor een zeilboot desalniettemin is die variant wel erg bestemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *